Mostra i risultati per autore "Michael Ruhlman"

Categorie

Tutte le categorie

3 risultati
Ordina per
    • Breakfast Was the Most Important Meal of the Day — Until America Ruined It

    • Di: Michael Ruhlman
    • Letto da: Sam Scholl
    • Durata: 6 min
    • Versione integrale
    • Totali
      0 out of 5 stars 0
    • Interpretazione
      0 out of 5 stars 0
    • Storia
      0 out of 5 stars 0

    When I was growing up in the late 1960s, Dad, who did the grocery shopping every Saturday morning, didn’t think twice about putting Cap’n Crunch on the list, unless it was to ask if I wouldn’t rather have Quisp.

    "Breakfast Was the Most Important Meal of the Day — Until America Ruined It" is from the May 15, 2017 Lifestyle section of The Washington Post. It was written by Michael Ruhlman and narrated by Sam Scholl.

    Vantaggi dell'abbonamento Vantaggi dell'abbonamento
    • Accedi ad un universo di contenuti audio, senza limiti d'ascolto.
    • Ascolta dove vuoi, quando vuoi, anche offline.
    • Dopo i primi 30 giorni gratis l’iscrizione si rinnova automaticamente a EUR 9,99 al mese.
    • Cancella la tua iscrizione in ogni momento.
    • The Making of a Chef

    • Mastering Heat at the Culinary Institute of America
    • Di: Michael Ruhlman
    • Letto da: Jeff Riggenbach
    • Durata: 12 ore e 14 min
    • Versione integrale
    • Totali
      0 out of 5 stars 0
    • Interpretazione
      0 out of 5 stars 0
    • Storia
      0 out of 5 stars 0

    Ruhlman propels himself and his readers through a score of kitchens and classrooms, from Asian and American regional cuisines to lunch cookery and even table waiting, in search of the elusive, unnamable elements of great cooking.

    Vantaggi dell'abbonamento Vantaggi dell'abbonamento
    • Accedi ad un universo di contenuti audio, senza limiti d'ascolto.
    • Ascolta dove vuoi, quando vuoi, anche offline.
    • Dopo i primi 30 giorni gratis l’iscrizione si rinnova automaticamente a EUR 9,99 al mese.
    • Cancella la tua iscrizione in ogni momento.
    • The Soul of a Chef

    • The Journey Toward Perfection
    • Di: Michael Ruhlman
    • Letto da: Donald Corren
    • Durata: 12 ore e 14 min
    • Versione integrale
    • Totali
      0 out of 5 stars 0
    • Interpretazione
      0 out of 5 stars 0
    • Storia
      0 out of 5 stars 0

    In his second in-depth foray into the world of professional cooking, Michael Ruhlman journeys into the heart of the profession. Observing the rigorous Certified Master Chef exam at the Culinary Institute of America, the most influential cooking school in the country, Ruhlman enters the lives and kitchens of rising star Michael Symon and the renowned Thomas Keller of the French Laundry. This fascinating audiobook will satisfy any listener's hunger for knowledge about cooking and food, the secrets of successful chefs, at what point cooking becomes an art form, and more.

    Vantaggi dell'abbonamento Vantaggi dell'abbonamento
    • Accedi ad un universo di contenuti audio, senza limiti d'ascolto.
    • Ascolta dove vuoi, quando vuoi, anche offline.
    • Dopo i primi 30 giorni gratis l’iscrizione si rinnova automaticamente a EUR 9,99 al mese.
    • Cancella la tua iscrizione in ogni momento.