• Why the ‘Gluten-Free Movement’ Is Less of a Fad Than We Thought

  • Di: Caitlin Dewey
  • Letto da: Jill Melancon
  • Durata: 6 min
  • Articoli

Ascolta ora gratuitamente con il tuo abbonamento Audible

9,99 € /mese

9,99 EUR/mese dopo i primi 30 giorni. Cancelli quando vuoi
Ottieni accesso illimitato a questo titolo e a una raccolta di oltre 60.000 altri titoli.
Ascolta quando e dove vuoi, anche senza connessione.
Nessun impegno. Cancella in qualsiasi momento.

Sintesi dell'editore

Such people are called “PWAGs,” in the medical jargon: “people without celiac disease avoiding gluten.” They’re often stigmatized as faddish foodies or placebo-addled hypochondriacs who don’t understand the science behind a serious health problem. According to a new study published this month in the journal Mayo Clinic Proceedings, their number tripled between 2009 and 2014, while the number of cases of celiac disease stayed flat.

"Why the ‘Gluten-Free Movement’ Is Less of a Fad Than We Thought" is from the January 13, 2017 Business section of The Washington Post. It was written by Caitlin Dewey and narrated by Jill Melancon.

©2016 The Washington Post (P)2016 Audible, Inc.

Cosa pensano gli ascoltatori di Why the ‘Gluten-Free Movement’ Is Less of a Fad Than We Thought

Valutazione media degli utenti

Recensioni - seleziona qui sotto per cambiare la provenienza delle recensioni.

Non ci sono recensioni disponibili