• To Promote Kimchi Abroad, Korean Scientists Are Trying to Get Rid of the Smell

  • Di: Anna Fifield
  • Letto da: Sam Scholl
  • Durata: 6 min
  • Articoli
Vantaggi dell'abbonamento Vantaggi dell'abbonamento
  • Accedi ad un universo di contenuti audio, senza limiti d'ascolto.
  • Ascolta dove vuoi, quando vuoi, anche offline.
  • Dopo i primi 30 giorni gratis l’iscrizione si rinnova automaticamente a EUR 9,99 al mese.
  • Cancella la tua iscrizione in ogni momento.

Sintesi dell'editore

If Western consumers on a health kick can be convinced to drink yeasty, probiotic tea and tart, cultured yogurt, then why wouldn’t they be up for spicy pickled cabbage fermented with garlic for months on end? 

"To Promote Kimchi Abroad, Korean Scientists Are Trying to Get Rid of the Smell" is from the June 22, 2017 Asia & Pacific section of The Washington Post. It was written by Anna Fifield and narrated by Sam Scholl.

©2017 The Washington Post (P)2017 Audible, Inc.

Cosa pensano gli ascoltatori di To Promote Kimchi Abroad, Korean Scientists Are Trying to Get Rid of the Smell

Valutazione media degli utenti

Recensioni - seleziona qui sotto per cambiare la provenienza delle recensioni.

Non ci sono recensioni disponibili