• The Tea Plant Has a Whopper Genome, Four Times That of Coffee, Scientists Find

  • Di: Ben Guarino
  • Letto da: Sam Scholl
  • Durata: 4 min
  • Articoli
  • Data di pubblicazione: 03/05/2017
  • Lingua: Inglese
  • Editore: The Washington Post
Vantaggi dell'abbonamento Vantaggi dell'abbonamento
  • Accedi ad un universo di contenuti audio, senza limiti d'ascolto.
  • Ascolta dove vuoi, quando vuoi, anche offline.
  • Dopo i primi 30 giorni gratis l’iscrizione si rinnova automaticamente a EUR 9,99 al mese.
  • Cancella la tua iscrizione in ogni momento.

Sintesi dell'editore

From a single species of plant comes many teas. The tea tree, a shrub called Camellia sinensis, produces white, green, black and oolong teas. The tea's destiny is a matter of variables. The final drink reflects the tea cultivar, the growing environment and how the leaves are processed — dried, crushed, steamed, blended. Farmers pluck “baby” leaves, as one Snapple commercial put it in the mid-2000s, to begin making white tea.

"The Tea Plant Has a Whopper Genome, Four Times That of Coffee, Scientists Find" is from the May 02, 2017 Health & Science section of The Washington Post. It was written by Ben Guarino and narrated by Sam Scholl.

©2017 The Washington Post (P)2017 Audible, Inc.

Cosa ne pensano gli iscritti

Non ci sono recensioni disponibili