• Princi I Lumtur Dhe Përralla Të Tjera [The Happy Prince and Other Tales]

 • Di: Oscar Wilde
 • Letto da: Elona Hyseni
 • Durata: 4 ore e 45 min
 • Versione integrale
 • Data di pubblicazione: 20 12 2017
 • Lingua: Inglese
 • Editore: Author's Republic
Vantaggi dell'abbonamento Vantaggi dell'abbonamento
 • Accedi ad un universo di contenuti audio, senza limiti d'ascolto.
 • Ascolta dove vuoi, quando vuoi, anche offline.
 • Dopo i primi 30 giorni gratis l’iscrizione si rinnova automaticamente a EUR 9,99 al mese.
 • Cancella la tua iscrizione in ogni momento.

Sintesi dell'editore

Tërheqës dhe prekës, një përmbledhje nëntë përrallash të bukura dhe magjike, në të cilën ndër të tjera Oscar Wilde ngjall bukur Princin e Lumtur, i cili nuk ishte dhe aq i lumtur, Viganin Egoist që mësoi të donte fëmijët e vegjël dhe Fëmija Yll që nuk i donte prindërit e tij aq sa duhet. Secili prej tregimeve shkëlqen me poezi dhe magji dhe do të pëlqehet nga fëmijët e çdo moshe. Një koleksion i përsosur për fëmijët, të rinjtë dhe të moshuarit.

Please note: This audiobook is in Albanian.

©2016 Albas (P)2017 Marvin Vokopola

Cosa ne pensano gli iscritti

Non ci sono recensioni disponibili