• In Italy, ‘Al Dente’ Is Prized. In Taiwan, It’s All About Food That’s ‘Q.’

  • Di: Amy Qin
  • Letto da: Keith Sellon-Wright
  • Durata: 6 min
  • Articoli
Vantaggi dell'abbonamento Vantaggi dell'abbonamento
  • Accedi ad un universo di contenuti audio, senza limiti d'ascolto.
  • Ascolta dove vuoi, quando vuoi, anche offline.
  • Dopo i primi 30 giorni gratis l’iscrizione si rinnova automaticamente a EUR 9,99 al mese.
  • Cancella la tua iscrizione in ogni momento.

Sintesi dell'editore

NEW TAIPEI CITY, Taiwan — As dusk falls at Lehua Night Market, the florescent lights flicker on and the hungry customers start trickling in, anxious for a taste of the local delicacies that give this island its reputation as one of Asia’s finest culinary capitals.

"In Italy, ‘Al Dente’ Is Prized. In Taiwan, It’s All About Food That’s ‘Q.’" is from the October 04, 2018 World section of The New York Times. It was written by Amy Qin and narrated by Keith Sellon-Wright.

©2017 The New York Times News Service Division of The New York Times Company (P)2017 Audible, Inc.

Cosa pensano gli ascoltatori di In Italy, ‘Al Dente’ Is Prized. In Taiwan, It’s All About Food That’s ‘Q.’

Valutazione media degli utenti

Recensioni - seleziona qui sotto per cambiare la provenienza delle recensioni.

Non ci sono recensioni disponibili