• How Millions of Cartons of 'Organic' Milk Contain an Oil Brewed in Industrial Vats of Algae

  • Di: Peter Whoriskey
  • Letto da: Sam Scholl
  • Durata: 8 min
  • Articoli
  • Data di pubblicazione: 07/06/2017
  • Lingua: Inglese
  • Editore: The Washington Post
Vantaggi dell'abbonamento Vantaggi dell'abbonamento
  • Accedi ad un universo di contenuti audio, senza limiti d'ascolto.
  • Ascolta dove vuoi, quando vuoi, anche offline.
  • Dopo i primi 30 giorni gratis l’iscrizione si rinnova automaticamente a EUR 9,99 al mese.
  • Cancella la tua iscrizione in ogni momento.

Sintesi dell'editore

Inside a South Carolina factory, in industrial vats that stand five stories high, batches of algae are carefully tended, kept warm and fed corn syrup. There the algae, known as Schizochytrium, multiply quickly. The payoff, which comes after processing, is a substance that resembles corn oil. It tastes faintly fishy.

"How Millions of Cartons of 'Organic' Milk Contain an Oil Brewed in Industrial Vats of Algae" is from the June 05, 2017 Wonkblog section of The Washington Post. It was written by Peter Whoriskey and narrated by Sam Scholl.

©2017 The Washington Post (P)2017 Audible, Inc.

Cosa ne pensano gli iscritti

Non ci sono recensioni disponibili