• Are You a Carboholic? Why Cutting Carbs Is so Tough

  • Di: Gary Taubes
  • Letto da: Kristi Burns
  • Durata: 6 min
  • Articoli
Vantaggi dell'abbonamento Vantaggi dell'abbonamento
  • Accedi ad un universo di contenuti audio, senza limiti d'ascolto.
  • Ascolta dove vuoi, quando vuoi, anche offline.
  • Dopo i primi 30 giorni gratis l’iscrizione si rinnova automaticamente a EUR 9,99 al mese.
  • Cancella la tua iscrizione in ogni momento.

Sintesi dell'editore

I’ve been eating a high-fat, carb-restricted diet for almost 20 years, since I started as an experiment when investigating nutrition research for the journal Science. I find it’s easy for me to maintain a healthy weight when I eat this way. But even after two decades, the sensation of being on the edge of a slippery slope is ever-present.

"Are You a Carboholic? Why Cutting Carbs Is so Tough" is from the July 24, 2017 Science section of The New York Times. It was written by Gary Taubes and narrated by Kristi Burns.

©2017 The New York Times News Service Division of The New York Times Company (P)2017 Audible, Inc.

Cosa pensano gli ascoltatori di Are You a Carboholic? Why Cutting Carbs Is so Tough

Valutazione media degli utenti

Recensioni - seleziona qui sotto per cambiare la provenienza delle recensioni.

Non ci sono recensioni disponibili